ziektekostenverzekering

 

EEN ZORGVERZEKERING VOOR JE KAT

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging van je kat met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes, krabpaal of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat je voorbereid bent op eventuele hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen. Net als jijzelf kan ook je kat betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. In de meeste gevallen kan de dierenarts jouw huisdier dan weer genezen. De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen en je kan geconfronteerd worden met een forse rekening van honderden of zelfs wel meer dan duizend euro. Het is van belang dat je dan in staat bent deze (onverwacht) hoge kosten te betalen.

Zorgverzekering voor uw hond of kat
Sinds een aantal jaren is het mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten voor je kat. Vrijwel alle medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Een geruststellende gedachte wanneer je wel iets anders aan je hoofd heeft. Net als bij verzekeringen voor mensen zijn er ook bij de dierenverzekeringen diverse pakketten en aanvullende verzekeringen. Alles staat duidelijk vermeld in de brochures en de polisvoorwaarden die te vinden zijn op de website. Zodoende bent je vooraf goed geïnformeerd over de vergoedingen en premies.

Waarom en bij wie verzekeren?
Je dient zelf te bepalen of je je huisdier wilt verzekeren. Wanneer je niet geconfronteerd wilt worden met (onverwachte en onverhoopte) grote financiële tegenvallers is het verstandig om je kat te verzekeren.   Petplan biedt diverse pakketten aan en is een betrouwbare maatschappij met heldere voorwaarden. De Petplan Zorgverzekeringen zijn ontwikkeld door dierenartsen en zaken als preventieve zorg (zoals de inentingen en vlooienmiddelen) en de sterilisatie of castratie kunnen worden meeverzekerd.

Kosten van de zorgverzekering
De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd. Ook is het soort pakket en de looptijd van de verzekering bepalend voor de premie. Op de Petplan website kunt u de premie berekenen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk direct een verzekering af te sluiten. U heeft deze altijd nog 14 dagen op zicht. Voor meer informatie en premiebereking kan je op bovenstaande link klikken.

nieuws

29.04.2013 Doris Day

 Lees Meer......................  

more


01.04.2013 Edison Gr. Int. Ch.

Lees meer................

more


27.03.13 Doris Day is drachtig

Lees meer................

more


30.12.12 Gelukkig Nieuwjaar

Lees meer.....

more


28.12.12 HCM onderzoek

Lees meer.......

more