Maak een kaart of kalender met foto’s van je kat

Ben jij een echte kattenliefhebber? Dan ben je waarschijnlijk altijd met je kat bezig. Mogelijk heb je er zelfs meerdere en breng je er het liefs zo veel mogelijk tijd mee door. Kattenliefhebbers kunnen zich vaak uren vermaken met het kijken naar kattenfilmpjes op sociale media of het zoeken naar foto’s van lieve, schattige katten. Daarnaast hebben zij vaak heel veel foto’s van hun eigen kat op de computer en smartphone staan. Wanneer je zo veel foto’s van je kat hebt, is het natuurlijk zonde wanneer je hier niets mee doet. Heb je er al eens aan gedacht om een kaart te versturen met een of meerdere foto’s van je kat of een speciale kalender te maken?

kattenliefhebber

Kortingscode voor verjaardagskaart bij Greetz

Heb jij veel foto’s van je kat en weten andere dat jij een groot liefhebber bent van deze diersoort? Dan is het natuurlijk leuk om hier wat extra’s mee te doen. Wanneer je jarig bent en een feestje geeft, kun je bijvoorbeeld een verjaardagskaart maken met een foto van je kat. Nu denk je dat dit waarschijnlijk behoorlijk wat geld kost. Maar dat is helemaal niet het geval. Zeker niet met deze kortingscode greetz verjaardagskaart.  Hier vind je namelijk talloze kortingscodes voor diverse websites. Deze site is altijd up-to-date, waardoor het ook zo makkelijk is om te besparen op jouw aankoop.

 

Goedkope verjaardagskalender dankzij kortingscode Albelli

kattenliefhebberVeel mensen kopen ieder jaar een nieuwe kalender. Kattenliefhebbers gaan vaak in de winkels op zoek naar een kalender met leuke en grappige foto’s van katten. Maar heb jij als kattenliefhebber ook al eens gekeken naar de mogelijkheid om zelf een verjaardagskalender te maken? Dankzij deze kortingscode albelli verjaardagskalender wordt dat wel heel aantrekkelijk. Het grote voordeel is dat een kalender zo niet veel geld kost. Daarnaast kun je de verjaardagskalender geheel naar eigen smaak inrichten. Zo kun je bij iedere maand een foto van je eigen kat zetten, zodat jouw kalender een persoonlijk tintje krijgt.

 

kortingscode actie van de dag toppers

Heb jij al eens een verjaardagskaart met een foto van je kat verstuurd of een verjaardagskalender met kattenfoto’s gemaakt? Dan wil je misschien wel een keer wat anders. Gelukkig hebben ze bij zowel Albelli als Greetz regelmatig een actie van de dag. Hierdoor kun je met behulp van een kortingscode diverse producten tegen een lage prijs aanschaffen. Vaak is het mogelijk om zelf een foto toe te voegen. Hierdoor kun jij ook andere producten bestellen met daarop een foto van jouw kat. En zeg nou zelf: dat maakt het extra leuk toch?!